Machinistenhof Rotterdam

0
3910

Machinistenhof is een nieuwbouwproject op de Kop van Zuid in Rotterdam. Aan de Laan op Zuid en het Spoorweghavenpark in de nieuwe wijk Parkstad komen 41 eengezinswoningen en 22 huurappartementen. De verkoop van de koopwoningen start halverwege 2017. De bouw start end 2017, oplevering staat gepland in het 1e kwartaal 2019.

Machinistenhof

Machinistenhof wordt ontwikkeld door projectontwikkelaar Leyten die ook het naastgelegen project Centree (woningen, school en AH) ontwikkelde. Doordat de woningen een afgesloten binnenterrein hebben en aan het Spoorweghavenpark liggen is het ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. De eengezinswoningen krijgen bovendien allemaal een fijne privétuin.

Nieuwbouw koopwoningen

Aan de Laan op Zuid krijgt het project acht vierlaagse herenhuizen van circa 180 vierkante meter, met een tuin aan zowel de voor- als achterzijde. De woningen krijgen een woonkeuken op de begane grond en de woonkamer op de eerste verdieping. De herenhuizen hebben vier, vijf of zes slaapkamers. Je kunt ook een werkruimte aan huis realiseren. Daarnaast krijgt het project drielaagse eengezinswoningen van circa 150 vierkante meter, eveneens met vier, vijf of zes slaapkamers. Alle woningen zijn flexibel in te delen.

Meer info: projectwebsite (nog niet online)

Nieuwbouw huurwoningen

Machinistenhof krijgt ook 22 middeldure huurappartementen, allemaal met drie kamers en een balkon op het zuiden. De verhuur start drie maanden voor de oplevering.

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Machinistenhof 51.903083, 4.506369 Machinistenhof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here